Dette felter er bare egnet for ansatte av DATASENTRAL AS.

Bruk kun disse om du ble bedt om det av en tekniker.

Fjernhjelp Grunnpakke Paypal Betaling

DataStatus.no

Sjekk DataStatus for siste nytt!

Om Oss

LITT OM OSS


DataSentral ble stiftet i Januar 2015 for å bedre IT tilbudet i Asker, Bærum og Oslo. Vi hadde gjennom flere år sett og opplevd begge sider av det eksisterende tilbudet og mente det måtte finnes en bedre måte å gi kunder god, men også pålitelig service. Hvorfor skal man betale alt for mye og i tillegg si fra seg sine rettigheter? Dette har vi mål om å fikse og vi har helt siden start sett på markedet og jobbet med å alltid være best.

DataSentral sin oppgave er å velge de beste til jobben og sørge for at jobben blir gjort på en ryddig og rettferdig måte overfor begge parter. Når vi leter etter teknikere har vi mange viktige faktorer som blir vurdert. Dette gjør oss kanskje også mer unike enn våre konkurrenter. Mens mange IT firma tar inn folk som kun ønsker en jobb og ikke har vilje eller engasjement for å hjelpe folk og for IT. Alle våre teknikere har en lidenskap for IT som bidrar til at de alltid er ute etter å lære mer og forbedre seg. Jo bedre, fortere og billigere jobben blir gjort. Jo mer fornøyde blir både DataSentral som selskap og teknikeren.

I DataSentral vet vi også at kunden sin tid er viktig. Tenk deg at du skal sende inn en viktig rapport kl 23 på en lørdag kveld. Klokken 21 slutter pcen din å fungere, du ringer til din lokale tekniker eller kanskje et familiemedlem. Men tar de telefonen klokken 21 på en lørdag? Trolig ikke, men vi i DataSentral tar telefonen og kan innen 30 minutter komme til deg og fikset pcen din. Om den ikke kan fikses der og da kan vi også låne deg en bærbar pc slik at du får sendt rapporten. Da er det kanskje ikke så dumt å velge DataSentral? Med 24/7 service vet du at det alltid er noen klare til å hjelpe deg! Du betaler ingenting for dette og får trygghet i hverdagen!

3 Avdelinger

Datasentral er delt inn i 3 avdelinger. Dette har vi gjort for å kunne gi bedre service på en effektiv måte.

- DataSentral Support (DataSentral)

DataSentral Support hjelper privatkunder og mellomstore bedrifter med deres IT. Vi er både onsite og offsite slik at du alltid kan ha noen å ringe


- Nezt

Nezt er spesialisert innenfor Nettdesign og webutvikling. Gjennom Nezt leverer vi de beste systemer med de beste leverandørene på markedet.


- DataStatus

DataStatus er ansvarlig for all drift av DataSentral sine systemer. De virker også som en varslingsentral til alle kunder når problemer hos 3 parter slår inn.


Meet Our Team

Nikolai Grønland

Nikolai Grønland

CEO og Daglig leder.

Nikolai har en bachelor i Samfunnsøkonomi og er daglig leder i DataSentral. Nikolai er også ansvarlig for support.

Jagat Deep Singh

Jagat Deep Singh

CTO & prosjektansvarlig NEZT

Deep holder på med en bachelor i Informatikk og er CTO i DataSentral. Deep er også ansvarlig for alle oppdrag gjort av NEZT

Sharanan Kulam

Sharanan Kulam

Utvikler

Sharanan holder på med en bachelor i Informatikk og er utvikler hos NEZT

Son Thanh Vo

Son Thanh Vo

Utvikler

Son Thanh holder på med en baechlor i Informatikk og er utvikler hos NEZT